Η ρεπόρτερ της Βορείου Ηπείρου

Άραγε όταν ράψω το στόμα μου θα με ακούσει κανείς;
Είναι σκληρό τώρα που τα βλέπουμε όλα ξεκάθαρα μπροστά μας κανείς, μα κανείς, να μην μας βλέπει...


Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Πόσες Επαρχίες θα κερδίσει το ΚΕΑΔ;

Το περίμενα, αλλά δεν το πίστευα ότι θα δικαιωθώ.
Το ΚΕΑΔ, εμφανίζεται αποδυναμωμένο από τις επιλογές υποψηφίων Έπαρχων, μετά τη σημερινή συνεδρίαση του Κόμματος στους Αγίους Σαράντα….
Κι αυτό φαίνεται στην προχειρότητα υποψηφιότητας στο Δήμο Αγίων Σαράντα με την επιλογή του Βαγγέλη Ζαφειράτη.
Ποντάρει στο Δήμο Χειμάρρας στην αξία του Βασίλη Μπολάνου, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα ουδεμία σχέση έχουν με τις προηγούμενες…Εκτός από το ΕΕΜΜ, ο Ντούλες έχει απέναντι και τα 2 μεγάλα κόμματα, ΣΚ και ΔΚ.
Στην Επαρχία Πωγωνίου ο Θανάσης Κύρος θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να κερδίσει τον τωρινό Έπαρχο που κατεβαίνει υποψήφιος με το ΕΕΜΜ.
Μεγάλη μάχη θα γίνει στην Επαρχία Α. Δερόπολης όπου ο Ντούλες κι ενώ είχε τάξει στο Χρήστο Ντούτση αυτή τη θέση, παρόλα αυτά τελευταία στιγμή προτιμήθηκε ο Ηλίας Παπαηλίας. Τη νίκη την έχει σίγουρη ο ανεξάρτητος Παντελής Κουρεμένος, παρότι υποστηρικτής του ΕΕΜΜ, ο Ξέρρας προτιμάει τον Κώστα Κώστα. Έκπληξη θα είναι η υποψηφιότητα του Φίλιππα Ρούτζιου, που κατεβαίνει ανεξάρτητος με πολλές πιθανότητες νίκης..
Στην Επαρχία Κ. Δερόπολης ο Δημήτρης Μαλιούκης δεν έχει καμιά ελπίδα απέναντι στο κατεστημένο του Ξέρρα, άρα το ΕΕΜΜ θα κυριαρχήσει.
Όπως έχουν τα δεδομένα στην Επαρχία Αλύκου ο Χρήστος Καϊσης ήταν το κρυφό χαρτί του Ντούλε, εκτός κι αν ο Χρηστάκης προτιμήσει κάποιο γερό όνομα  από το Αλύκου, γιατί αν κάνει το λάθος και κατεβάσει το Σπύρο Παππά ή τον Ηλία Θανάση έχει χαμένο το παιχνίδι.
Η πιο αμφίρροπη αναμέτρηση αναμένεται στην Επαρχία Δίβρης  με το Σωκράτη Καλτσούνη από τη μεριά ΚΕΑΔ και τον Πέτρο Μπερέτη από το ΕΕΜΜ.
Στην Επαρχία Λιβαδειάς ο Ντούλες επέλεξε τον Ηρώδης Νταλιάνη, αντί του Παντέχη. Δύσκολη επιλογή,  γιατί  το ΕΕΜΜ, κατεβάζει τον Ηλία Καλυβιώτη.
Το ξέρει ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ, ότι στην Επαρχία Φοινίκης με το Σωκράτη Σπύρου ούτε το 30% δεν θα κερδίσει, αλλά δεν υπήρχε και καλύτερη επιλογή απέναντι στο Ζήσο Λούτση του ΕΕΜΜ
Η Επαρχία Μεσοποτάμου με τον επιτυχημένο Θεμιστοκλή Καϊση φαντάζει εύκολη για το ΚΕΑΔ, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για το ΕΕΜΜ….
Για το Δήμο Δελβίνου και την Επαρχία Τζάρας το ΚΕΑΔ δεν θα κατεβάσει υποψήφιους;;;;

10 σχόλια:

  1. arxisan ta organa kai varate violitzides

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Ντουλες εχει χασει το παιχνιδι.....προσπαθησε να παιξει με πολλους τελευταια αλλα εχασε τη μπαλα εντελως!Ετσι ειναι ότι σπήρεις θα θερίσεις!Και ο Ντουλες παροτι χειμωνας αρχισε να θερίζει ήδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. petakse to X. Duci ap ekso???afoy toy to eixe yposxethi!Aytos eixe arxisei idi ton proeklogiko agona.A re Eyaggele me ta mageiremata sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o Ilias Thanasis ti egine re paidia,poy pige oeo?stixima oti tha ton katevasei to allo komma Mega,oti dioxnei to Kead ekei paei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καημένε Μπολάνο, πως σε καταντήσανε και πως κατάντησες τ όργανο της Ομόνοιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Diladi syggnwmi stin eparxia Tzaras( Blepe Moursi, me tosous ellines) TO KEAD den katebazei ypopsifio???Oute to dimo Kote de stirizei??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μόνο σίγουρο ο Χρήστο Καισης με την υποστηριξη ΧρΗΣΤΟΥ γΙΩΡΓΑΚΗ και αδερφων Καιση, εχει εξασφαλίσει για δευτερη φορα τη θεση του επαρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o proedros tou KEAD, anti na kanei filous, kanei oxtrousayto pou ekane stin Panv Dropolh kai sto Aluko itan oti tragikomikotero exw dei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ βαριά χαρτιά βρε παιδί μου Ο Ντουλε… έτσι όπως πάμε όχι μόνο σε επίπεδο βουλευτών αλλά ούτε σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης δεν θα έχουμε εκπροσώπηση, πόσο μάλλον για άξια εκπροσώπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. paidia tis ermis v.ei exete katalavei oti exume dialythei!moirasame toys ponus mas se komata se xrwmata!den exume pia kati pu na mas enwnei mpas kai katorthwsoyme kati gia tis geneies poy akoloythoyn?ti fthonos einai aytos!mas vgainei poly aythormhta na min pistevume se kanenan

    ΑπάντησηΔιαγραφή