Η ρεπόρτερ της Βορείου Ηπείρου

Άραγε όταν ράψω το στόμα μου θα με ακούσει κανείς;
Είναι σκληρό τώρα που τα βλέπουμε όλα ξεκάθαρα μπροστά μας κανείς, μα κανείς, να μην μας βλέπει...


Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ραβασάκι του Ντούλε στους ψηφοφόρους!



Έκκληση:
Η ΟΜΟΝΙΑ -ΚΕΑΔ (PBDNJ) καλέι όλους τους ψηφοφορους του χωριού και ιδιαιτέρως τους συνατξιούχους του ταμείου Ο.Γ.Α στον αριθμο 12 και SOKRAT THODHORI SPIRO ΣΤΟ 1.
Η ψήφος σας θα είναι μια δοκιμή και για το μελλον της συνταξης.
Επίσης αρχίσαμε τις διαπραγματευσεις και για παροχή της στον τόπο μας.

Βαγγέλης Ντούλες

Το ραβασάκι αυτό το μοίραζαν στο χωριό Φοινίκη!


Σοκακιάρα: Αντροπή να 'χουνε που τα βάλανε με μας τα γεροντάκια!
Ένα βοήθημα έχουμε και εμέις απ' την Ελλάδα, αυτό το πομίστιο. Αν είναι κάθε τρεις και λίγο να μας σκιάζουν ότι θα  μας το κόψουν, "να γίνει ξίκι" να το κόψουν  να βρούμε και 'μεις την ησυχία μας.Αει, γιατί πολύ μας κορόιδεψαν!

22 σχόλια:

  1. giagia poli maga kane ligo krati me tin parea soy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ola afta einai vlakies gt kanis den mpori na kopsi ts sintaksis tn geronton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai den katalava den lei pouthena oti an den psifisete tn kirio sokrati tha kopi i sinta3i.......aplos lei oti an voithisete tn omonia na kerdisi tha prospathisi na tn feri ston topo mas......den katalaveno ti provlima exete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. me alla logia na agapiomaste.....to keimeno leei pvw ean den psifisete den exei syntaksi! Den xriazetai idiaiteri eksipnada na to katalaveis ayto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφιστε τη γιαγια υσυχη και μη μας τι τζινατε! Καλα κανει και τα βγαζει όλα στη φόρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Min anakatevete to onoma ton Baggeli Ntoule se teties bllakies,dhen eine o Ntoules politos tou simiomatos.Ayta ta kani o Ziso Lloutsis me ton Leonidha Papa gia na llasposoune ton Ntoule.Ta simiomata ta eixi tipografisi o Ziso LLoutsis me ton Leonidha Papa ,kai sintoma tha mathete olla.Ntropi Leon Papa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδια ειναι αλήθεια, το ιδιο σημειωμα ειχαν δωσει και στους παπαπουδες μου στο χωριό, το μιραζαν ατομα του Σωκράτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν τα κοβανε δεν θα ζητουσαν τα χαρτια αυτο ειναι καθα εργο του αγαπημενου μας MEGA και οχι τησ ΟΜΟΝΟΙΑΣ γιαυτο σταματηστε το εδω για οσουν δεν το ξερουν στην αρχι η πρωτη ανακοινωση του Ο.Γ.Α ηταν μεχρι τησ 6 μαιου για την καταθεση δικαιολογιτικον και μετα την παρενβαση τησ ΟΜΟΝΟΙΑΣ το αλλαξαν γιαν της 15 ιουλιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοιπον για να μην τσακώνεστε μάθετε πως τις αλλαγές στη συνταξιοδότηση των ηλικιωμένων του ΟΓΑ τις ζητησαν δικοί μας άνθρωποι προερχόμενοι απο αριστερούς κύκλους, ο ένας απ τους οποίους είναι ο Ηρώδης Δαλιάνης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΧΙ άλλους αριστερούς αγάδες.
    ΟΧΙ άλλο κάρβουνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Ντούλε δεν θα έκανε ποτέ τέτοιο σφάλμα! Προφανως ο υποψήφιος του ΚΕΑΔ στην περιοχη αυτή το σκαρφίστηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυτη ειναι η αληθεια για των Ηρωδη Νταλιανη και υπαρχουν και αποδειξεις για οποιον το ανφιζβητη αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλα αυτά είναι παιδιαρίσματα και ερασιτεχνικές βλακείες. Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να τα πάρει σοβαρά. Ο Ντούλε, δεν θα έβαζε ποτέ το όνομα του σε ένα τέτοιο σημείωμα. Αλλά και ο Ζήσο Λούτσης όπως και ο Λεωνίδας Παππάς είναι σοβαροί άνθρωποι ώστε να ασχολούνται με τέτοιες γελοιότητες. Αυτά είναι τεχνάσματα ώστε να τρωγόμαστε και να μαλώνουμε μεταξύ μας όταν οι ‘’άλλοι’’ κάνουν την δουλεία τους. Ξυπνήστε ρε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σοκακκιαρα ποιος σε βάζει και τα λες αυτά ???? Για να τρώγονται μεταξύ τους οι αφελής βορειοηπειρώτες.??? Θα ήταν πολύ κουτό από πλευρά τους εάν το έκαναν Δεν θέλει πολύ σκέψη και φοβερή νοημοσύνη για να καταλάβεικαποις ότι είναι ψέματα των αντιπάλων (Είναι σαν να έχεις κάνει το έγκλημα και μετά φυτεύεις της αποδείξεις για την ενοχοποίηση κάποιου … κάντε κάτι ποιο έξυπνο )!! Είναι διασταυρωμένο δεν υπήρχε κανένα τέτοιο σημείωμα στο χωριό Φοινίκη που το να το διακινούσε ο Κος Σπύρου.
    Αλλά τελικά ο Αϊνστάιν επιβεβαιώνετε για άλλη μια φορά «δύο πράγματα είναι άπειρα σε αυτόν τον κόσμο, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 6:28εσυ λες βλακειες! Πως εξηγήται ρε φίλε το χαρτί αυτό να έφτασε και στα δικά μου χέρια; Φυσικά και τα μοιράζανε και ο ξέρει όλο το Φοινικι, ότι και να λέτε εσείς εδω μέσα για να τα καλυψετε! Οποιος και να το σκαρφίστηκε φαινεται δε σκέφτηκε τη διασταση που μπορούσε να πάρει! Ειναι αξιολύπητοι παντως να φτανουν σε αυτο το σημειο, να εκβιάζουν τους ηλικιωμένος με αυτον τον κατάπτυστο τρόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 7:02 Μήπως εσύ πρέπει να μας εξηγήσεις πως βρέθηκε αυτό στα χέρια σου???
    Μήπως πρέπει να μας πεις πως είχαν το θράσος και πήγαιναν στα σπίτια υποστηρικτές του MEGA και μοίραζαν χρήματα για να ψηφίσουν το κόμμα ??? Να ξέρεις δεν μένει τιποτε κρυφό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1:00 Στο σπιτι των θειων μου που μενους στο χωριό το πήγανε, και έτσι βρέθηκε και στα χερια μου και μαλιστα τους λέγανε να το λάβουν σοβαρά υπ όψιν να μην τους κοπεί η σύνταξη! Δεν ξερω γω για το ΜΕγκα καιτον Αντ1! Εγω αυτο που λέω είναι πως είναι για φτύσιμο όσοι το σκέφτηκαν και το έκαναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Mati trojeste eci san ta kutabia ,qe oli jiro sas to efharistjunde ,jiakathste qe sqeftite ti prepi na kanome ap edho qe pera ,to idhate ti katastrofi ifere i dhihonia pu ehome anamesa mas ,i camidhes prospathun na mas eksafanisun ,afto thelete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. γνωσθε την αληθεια και αυτη θα απελευθερωσει ημας.
    βαστατε αδερφια ερχεται ο καιρος....


    εσσεται ημαρ εστιν ουν ΕΛΛΑΣ και η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. TITNA-TAIL EXPERIENCE AT VIRTUAL DRILL - Titanium Arts
    AT VIRTUAL DRILL at VIRTUAL DRILL, titanium trimmer as seen on tv Las Vegas, titanium dioxide skincare NV, USA. titanium keychain Tritan is an exceptional titanium wood stove combination of light and spirit in a sophisticated and enchanting setting. The sun can  Rating: titanium bars 3.8 · ‎2 reviews

    ΑπάντησηΔιαγραφή