Η ρεπόρτερ της Βορείου Ηπείρου

Άραγε όταν ράψω το στόμα μου θα με ακούσει κανείς;
Είναι σκληρό τώρα που τα βλέπουμε όλα ξεκάθαρα μπροστά μας κανείς, μα κανείς, να μην μας βλέπει...


Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Αλβανία: Χαρίζονται τα χρέη ανεξόφλητων λογαριασμών σε 270.000 νοικοκυριά!

Η αλβανική κυβέρνηση αποφάσισε να διαγράψει τα χρέη των ανεξόφλητων λογαριασμών για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας 270.000 νοικοκυριών που βρίσκονται σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Το συνολικό κόστος του χρέους υπολογίζεται σε 400 εκατομμύρια δολάρια.
Αλβανία: Χαρίζονται τα χρέη ανεξόφλητων λογαριασμών σε 270.000 νοικοκυριά!Την απόφαση ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια σύσκεψης του υπουργικού συμβουλίου, ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας, Σαλί Μπερίσα.
Οι λογαριασμοί αφορούν την περίοδο πριν από την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας επιχείρησης ηλεκτρισμού (KESH), την εξαγορά της από τσεχική εταιρία και τη μετονομασία σε CEZ, στις αρχές του 2009.
«Το 98% των απλήρωτων λογαριασμών ανήκουν σε φτωχές οικογένειες, στις οποίες το κράτος παρέχει οικονομική βοήθεια από το ταμείο ανεργίας ή από άλλα ταμεία, όπως αυτό των ατόμων με ειδικές ανάγκες», δήλωσε ο Αλβανός πρωθυπουργός.

Εν τω μεταξύ, η αντιπολίτευση χαρακτήρισε την κίνηση αυτή της κυβέρνησης ως «δημαγωγική» προσπάθεια να εξασφαλίσει ψήφους ενόψει των δημοτικών εκλογών στις 8 Μαΐου.
 
http://www.newpost.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου